bxSlider Javascript file -->

Salon Kontempo

Bivanje je več kot samo življenje: je užitek, je lepota, je udobje. Naše podjetje je nastal z idejo, da si vsakdo zasluži bivati v udobnem, lepem in urejenem okolju, obkrožen z lepo notranjo opremo.

NAŠ SALON JE ZAPRT!

Obveščamo vas, da je naš salon zaradi trenutne situacije zaprt, vendar dobave še vedno potekajo kot ponavadi. Naročila sprejemamo po e-mailu ali na telefon 070 766 744. Prevzem naročenega blaga je možen osebno po predhodnem dogovoru ali z dostavo po pošti. Za vse informacije nas prosim kontaktirajte.

Bivati v lepem

Stanovanjske in poslovne prostore nadgrajujemo z ekskluzivnimi tapetami, zavesami, stilnim in modernim pohištvom ter s talnimi, stenskimi in stropnimi obrobami, svetili in dekoracijami. Različne ambijente dopolnjujejo še ogledala, lestenci, preproge, vaze in raznovrsten dekor. Med drugim zastopamo in prodajamo blagovne znamke OMEXCO, EIJFFINGER, ARTE INTERNATIONAL, HOOKED ON WALLS, CASAMANCE, CASADECO, CASELIO, CAMENGO, MISSIA, MOOOI, INSTABILELAB, ORAC DECOR, MASIERO, itd ...

Kako nas najti

Naš salon se nahaja na Jurčkovi cesti v Ljubljani, nedaleč stran od obrtne cone IOC Rudnik. če boste prišli iz ljubljanske obvoznice zavijte ven na izhodu št. 33 (IOC Rudnik) in se odpravite v smeri trgovskih centrov. Iz krožnega križišča med trgovskimi centri Leclerc, Supernova in Mömax se po Jurčkovi cesti (cesto je označena s tablico) odpeljite v smeri proti mestu (smer Trnovo). Prečkajte Peruzzijevo cesto, in po približno 500 m boste na desni strani Jurčkove ceste videli veliko rdečo tablo INTERSTILLE. Zavijte desno na Badjurovo ulico, parkirajte na prvem parkirišču in prispeli ste na cilj.

Zemljevid lokacije

Kontaktni podatki

KONTEMPO d.o.o.
P.E. Badjurova ul. 3
1000 Ljubljana, Slovenija

Tel: 070 766 744
E-pošta: info{at}kontempo.si